Det finns i din varukorg.
Pris:
Antal: Increase value Decrease value
Summa:

Om oss

Sleekstyle är baserade i Sverige och är en auktoriserade återförsäljare av Noble Sleek hårprodukter. Vi har mångårig erfarenhet och har sålt hårprodukter sedan 1997. Vi känner till de bästa hårprodukterna på marknaden och Sleek's hårprodukter har en given plats bland dessa. Det goda rycktet som varumärket Sleek innehar på marknaden har mycket att göra med deras mångåriga erfarenhet att leverra produkter med hög kvalitet. Hos oss kan du därför hitta marknadsledande produkter inom löshår, peruk, och hästsvans av både äkta människorhår och synthetiskt.

För löshår kan du hitta kända namn som European Weave, Sleek Luxury European Weave Indian, Icon Style Remi Silky, Brazilian Weave, Fashion Idol Tempest Weave. För peruker finns bland annat produkterna Starle Swiss Net Wig, Diva Swiss Net Wig, Sue-Elise mm. För hästsvans (lössvans) säljer vi produkter så som Bootylicious, Flirty Pony, Posh Ponny, Big Afro Pony, Tease HH Pony mm.

Alla Hair By Sleek peruker märkta HH är gjorda av 100% högkvalitativt mänskligt hår. Varje peruk är noggrann handgjord och fryserad - precis som i en hårsalong. Alla stilar är utformade för att se realistiska ut, där man har tagit hänsyn till bland annat olika hudtoner.

Hair Couture samlingen därbland så kallade Monofilament wigs och Human Hair wigs har hög kvalitet och utmärker sig på marknaden.

Spotlight perukerna är gjorda med ett nät som spets på framsidan, vilket fånga upp det egna håret och ge en ytterst realistiskt hårlinjen.

Du kan även hitta ett urval tillbehör i form av bland annat clips, och hårfärgsmedel.

Förrutom den fysiska butiken i Malmö kan du också numera köpa våra löshårsprodukter online på denna e-butik. Värt att notera också är att våra priser är jämförelsevis billiga samt att när du handla hos oss online så kan du vara säker på att din personliga information är skyddad med en säker kreditkort betalningssystem av Payson .

Vi uppmanar dig att söka igenom vår hemsida och vi är säkra på att du hittar många av dina hårvårds behov hos oss. Vi lägger ständigt till nya varor till vår webbplats för att erbjuda ett ännu bredare utbud av produkter för våra kunder. Om du vill få information om alla våra nya produkter och specialerbjudanden, maila oss på info@sleekstyle.se.